Zpracování potravin
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů

Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů

Doležalová Alena
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

299 Kč 240 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA od 29 Kč, přes 800 výdejen, doprava ZDARMA nad 999 Kč
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Zpracování potravin

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde můžeme ovlivnit kvalitu použitých surovin, zužitkovat sezónní potraviny a přebytky ze zahrádek. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervování.

Detail produktu

Typ: paperback
Číslo vydání: 1
Počet stran: 224
Hmotnost: 606 g
Hloubka: 14 mm
Šířka x Výška: 167 x 235 mm
ISBN: 978-80-7322-193-5

O autorovi

Doležalová Alena

Alena Doležalová (* 1958, Česká republika) Autorka knih kuchařských receptů. Především se zaměřuje na kuchařky s jednoduchými, rychlými a…

Ostatní knížky od tohoto autora

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: