Zpracování potravin

Nalož to - Kujme pi(c)kle v kuchyni

Turecká Daniela
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

299 Kč 240 Kč

O knize

Zpracování potravin

Daniela je stále dobře naložená, kreativní, mladá žena, a tak není divu, že svou vášní pro nakládání začala plnit nejen spíže rodiny a přátel, ale také stránky jedinečné kuchařské knihy Nalož to, která se jako vůbec první v Čechách věnuje nakládání sýrů, zeleniny a nejrůznějších specialit do sklenic. Kniha vás nadchne 50 prověřenými recepty na ty nejlepší klasiky i nakládaná jídla netradičních chutí (každý doprovází stylová fotka pokrmu)! Do deseti kapitol pro vás Daniela naložila plísňové, měkké i tvrdé sýry, zeleninu, vejce nebo třeba anglickou snídani. Společně si dáte ty nejlepší chuťovky k pivu nebo se vydáte (mastným prstem po mapě) do její milované Velké Británie a ochutnáte to nejlepší chutney! Jako třešničku na dortu, nebo víko na sklenici, autorka prozradí řadu inspirativních tipů, jak naložit se sklenicemi v domácnosti poté, co svou nakládací funkci již splnily. Autorka pro vás recepty vymyslila, naložila i nazdobila na fotografie, za které je vděčná svému muži, fotografovi Davidovi Tureckému.

Detail produktu

Nakladatel: Došel karamel s.r.o. (22.7.2016)
Číslo vydání: 1
Počet stran: 176
Hmotnost: 688
Hloubka: 245 mm
ISBN: 978-80-906434-1-3

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: