Zpracování potravin

Malá škola zavařování

neuveden
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

299 Kč 240 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA od 29 Kč, přes 800 výdejen, doprava ZDARMA nad 999 Kč
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Zpracování potravin

Všechno, co potřebujete k úspěchu Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, rosoly, želé či alkoholické nápoje, jak nakládat ryby nebo připravit úžasnou šunku. Za každým návodem vysvětlujícím novou techniku následuje řada báječných receptů popsaných krok za krokem, a navíc doplněných spoustou rad, připomínek a tipů. Během chvilky bude vaše spíž přetékat těmi nejlahodnějšími domácími pochoutkami, které se hned tak nezkazí.

Detail produktu

Typ: vázaný
Číslo vydání: 1
Počet stran: 192
Překladatelé: Hejná Jana
Hmotnost: 553 g
Hloubka: 18 mm
Šířka x Výška: 175 x 223 mm
ISBN: 978-80-249-2488-5

O autorovi

neuveden

Michael Scott uznávaný odborník na mytologii a lidovou slovesnost je jedním z nejúspěšnějších irských spisovatelů. Patří mezi mistry…

Ostatní knížky od tohoto autora

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: