Zdravý životní styl
Víme, co jíme - Vědomé vaření

Víme, co jíme - Vědomé vaření

Žák Lenka
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

399 Kč 320 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA od 29 Kč, přes 800 výdejen, doprava ZDARMA nad 999 Kč
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Zdravý způsob života Zdravá výživa Kuchařky - Vegetariánské, veganské

Kuchařka Víme, co jíme - Vědomé vaření chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky. Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete i několik rozhovorů: s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě.

Detail produktu

Typ: vázaný
Číslo vydání: 1
Počet stran: 184
Hmotnost: 882 g
Hloubka: 19 mm
Šířka x Výška: 225 x 230 mm
ISBN: 978-80-7281-444-2

Recenze

80%
(hodnoceno 4x)
  • Z
    Zdravotník (27.08.2014 11:00) 0 0
    100%
    Kniha obsahuje vegetariánské a veganské recepty. Velice doporučuji všem, co se chtějí přeorientovat převážně na rostlinou stravu, která je daleko ohleduplnější k našemu zdraví, životnímu prostředí i ke zvířatům. V kuchařce najdeme informace o jednotlivých obilovinách a také zhodnocení jejich zdravotního přínosu a nejlepšího zpracování (i zbytkových obilovin z předchozího vaření).
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: