Zdravý životní styl
Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku

Obiloviny v lidské výživě - Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku

kolektiv autorů
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

110 Kč 94 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA od 29 Kč, přes 800 výdejen, doprava ZDARMA nad 999 Kč
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Medicína, zdraví Zdravý způsob života

Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů. Ing. Dany Gabrovská, Ph.D (PK ČR) Ing. Ilona Hálová (ČZU Praha) Mgr. Ing. Diana Chrpová (VOŠZ a SOŠ Praha) Ing. Jarmila Ouhrabková (VÚPP) Ing. Marcela Sluková, Ph.D (VŠCHT Praha) Ing. Slavomíra Vavreinová, CSc. (VÚPP) Ing. Oldřich Faměra, CSc. (ČZU Praha) Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D (FTN Praha) Doc. Ing. Jan Pánek, CSc (VŠCHT Praha) Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha) Publikace České technologické platformy pro potraviny.

Detail produktu

Typ: paperback
Číslo vydání: 1
Počet stran: 54
Hmotnost: 222 g
Hloubka: 3 mm
Šířka x Výška: 210 x 297 mm
ISBN: 978-80-87250-28-0

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: