Španělština - beletrie
Cocina Checa - Česká kuchyně

Cocina Checa - Česká kuchyně

Filipová Lea
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

99 Kč 80 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem ihned k odeslání
dodávka
DOPRAVA od 29 Kč, 800 výdejních míst, DOPRAVA ZDARMA nad 799 Kč
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
20 kreditů za registraci na příští nákup

O knize

Česká národní kuchyně Španělština - beletrie

El delicioso y perfumado asado de cerdo con col agridulce rehogada y knedlik, el solomilo con salsa de nata adornado con una rodaja de limón y arándanos rojos, el ganso assado, el faisán con tocino, el jamón de Praga con nata montada y rábano picante, los crepés con salsa de arándanos, los knedlik de masa esponjada con fresas y requesón, los bollitos rellenos co granos de adormidera o la trenza de Navidad co uvas pasas y almendras, todos estos platos clásicos y mágicos han hecho famosa la cocina checa. Las recetas y los procedimientos están bien explicados, contienen consejos valiosos y variaciones. Las fotografías de las fases de preparación del plato que acompanan el texto le servirán de inspiración para ofrecer un plato sabroso a la familia o a los amigos.

Detail produktu

Typ: vázaný
Číslo vydání: 4
Počet stran: 64
Hmotnost: 250 g
Hloubka: 10 mm
Šířka x Výška: 140 x 205 mm
Jazyk: španělština
ISBN: 978-80-7391-905-4

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: