Ostatní

Škola kuchařských technik - přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem

Wright Jeni, Treuille Eric
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

499 Kč 400 Kč

O knize

Ostatní

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny.

Detail produktu

Nakladatel Euromedia Group, k.s., Euromedia Group, a.s. (1.11.2014)
Číslo vydání: 1
Originální název: Le Cordon Bleu - The Cook´s Bible
Překladatelé: Rákosníková Jitka
Počet stran: 352
Hmotnost: 1456
Hloubka: 283 mm
ISBN: 978-80-249-2594-3

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: