Ostatní

Škola kuchařských technik - přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem

Wright Jeni, Treuille Eric
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

499 Kč 400 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem ihned k odeslání
dodávka
DOPRAVA od 29 Kč, přes 800 výdejních míst, DOPRAVA ZDARMA nad 999 Kč
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
20 kreditů za registraci na příští nákup

O knize

Ostatní

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny.

Detail produktu

Typ: vázaný
Číslo vydání: 1
Počet stran: 352
Překladatelé: Rákosníková Jitka
Hmotnost: 1456 g
Hloubka: 28 mm
Šířka x Výška: 223 x 283 mm
ISBN: 978-80-249-2594-3

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: