Ostatní

Škola kuchařských technik - přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem

Wright Jeni, Treuille Eric
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

499 Kč 240 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA od 29 Kč, přes 800 výdejen, doprava ZDARMA nad 999 Kč
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Ostatní

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic nezkazíte. Výjimečnou, v kuchyni nepostradatelnou kuchařku vytvořili nejlepší šéfkuchaři, ale měli přitom na mysli ty, kdo vaří doma. 2000 exkluzivních fotografií napomůže k výběru těch nejlepších surovin, k jejich efektivní přípravě, jak nejlépe a mnoha způsoby uvařit či upéci a také naservírovat způsobem, na který se budou sbíhat sliny.

Detail produktu

Typ: vázaný
Číslo vydání: 1
Počet stran: 352
Překladatelé: Rákosníková Jitka
Hmotnost: 1456 g
Hloubka: 28 mm
Šířka x Výška: 223 x 283 mm
ISBN: 978-80-249-2594-3

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: