Ostatní
Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni

Co by měl vědět správný kuchař - 484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni

Peterson James
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

389 Kč 312 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA od 29 Kč, přes 800 výdejen, doprava ZDARMA nad 999 Kč
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Ostatní

Chcete-li se zdokonalit v loupání, sekání nebo krájení, míchání nebo šlehání, vaření, pečení, dušení, grilování, či dokonce v etiketě při návštěvě restaurace, vše najdete zde: mistr kuchař vám nabízí 484 triků, technik a způsobů, které vám usnadní práci a zdokonalí postup tak, že kulinářský výsledek bude na jedničku. Návody krok za krokem s barevnými fotografiemi, stovky inspirativních nápadů a tucty lahodných receptů dělají z knihy mistrovský kurz pro kuchaře.

Detail produktu

Typ: paperback
Číslo vydání: 2
Počet stran: 432
Překladatelé: Brabcová Blanka
Hmotnost: 838 g
Hloubka: 31 mm
Šířka x Výška: 154 x 203 mm
ISBN: 978-80-249-2147-1

O autorovi

Peterson James

James Peterson James je autorem již devíti vysoce oceněných kuchařských knih, mezi něž patří Sauces: Classical and Contemporary Sauce…

Ostatní knížky od tohoto autora

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: