Kuchařky - Všeobecné
Prostřeno bez servítků - Téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života

Prostřeno bez servítků - Téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života

Pohlreich Zdeněk
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

349 Kč 280 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA od 29 Kč, přes 800 výdejen, doprava ZDARMA nad 999 Kč
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Kuchařky - Všeobecné Česká národní kuchyně

Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou od trpkých začátků kuchařského učně až po dráhu vyhledávaného šéfkuchaře. Nezatají vám ani osobní pohled na stav české gastronomie. Pokrmy doprovází barevné snímky přední fotografky Aleny Hrbkové.

Detail produktu

Typ: vázaný
Číslo vydání: 1
Počet stran: 248
Hmotnost: 866 g
Hloubka: 21 mm
Šířka x Výška: 179 x 247 mm
ISBN: 978-80-249-1424-4

O autorovi

Pohlreich Zdeněk

Zdeněk Pohlreich Poté co nesložil přijímací zkoušky na střední školu, nastoupil do učebního oboru kuchař. Vaření jej nejprve vůbec…

Ostatní knížky od tohoto autora

Recenze

83%
(hodnoceno 101x)
  • H
    H.Š. (16.09.2011 21:59) 0 0
    100%
    né každý má možnost jezdit pravidelně nakupovat do ciziny, někdo na to má a někdo zase né, takže i kdyby člověk sebevíc chtěl čerstvé a kvalitní suroviny, mnohdy se musí spokojit s tím co má... ostatně řekněme si to narovinu.. ona ta přeprava surovin letadlem v jakých podmínkách probíhá?! taky není oč stát, pokud víte, jak to chodí.. věřte
  • F
    Francesco Kaplan (21.05.2011 20:21) 0 0
    100%
    také jezdím nakupuvat do ciziny, především do Itálie a Francie. naprosto pravidelně a to proto že tam koupím lepší zboží. nezlobte se na mě, ale zvyk českého národa kupovat dle ceny je strašný. Většinou jsou to odpadní suroviny semleté z mrtvých zvířat a tři měsíce stará zelenina, která po přinesení domú okamžitě omdlí a zplesniví. Stabilizované mléčné suroviny, které v lednici vydrží tak pět let, protože je v nich pravděpodobně cyankáli nebo něco velmi podobného. Hnusné omldlelé saláty a staré maso a ryby. Hlavně levně, gumové rohlíky a pečivo za 1,50Kč. Se vůbec divím že se dožijeme důchodového věku.
  • M
    Mirka (30.01.2011 20:38) 0 0
    100%
    Já jsem maximálně spokojená , jednoduché recepty + foto i divoký životopis ... bravo, čekám na další vydání...
  • J
    Jana (26.12.2010 12:35) 0 0
    100%
    příel ji dostal pod stromeček, protože zastává ve většině stejné názory na gastronomii jako ZP. Můžu říct, že jsem ze zvědavosti nakoukla a následně"zhltla" zpověď ZP - klobouk dolů. Recepty úžasné - snadno dostupné a osvěžující--dnes zkouším první recept:)) Doporučuji
  • L
    Lucie (14.09.2010 19:42) 0 0
    100%
    Kniha je opravdu skvělá, líbí se mi jak recepty, tak i život pana Pohlreicha...je to opravdu PAN KUCHAŘ!
  • D
    Dan Krutiš (10.09.2010 10:53) 0 0
    100%
    Tato kniha je tak trochu jiná kuchařka. Recepty v ní jsou úžasné ale o ty snad ani nejde. Ještě lepší je zpověď pana Pohlreicha. Pro fandu nutnost, pro ostatní - pěkná kuchařka s vyjímečnými recepty.
  • (26.08.2010 0:00) 0 0
    80%
    Sice jsem nejprve myslela, ze to bude o tom pořadu prostřeno ( iprostreno.cz ), který je taky na primě - ale i pana polreicha mám ráda a ylo to docela dobrý a zajímavý...
  • (14.07.2010 0:00) 0 0
    100%
    Není co napsat, snad jen že chybí vůně těch nádherných pokrmů. Myslím že se ale nemusíme bát v budoucnu bude i toto vyřešeno. Nikdy není dost moudra, dost umu a také lidí jako je pan Pohlreich těch je bohužel jako šafránu. Rádi si koupíme vše co bude pan šéf vydávat, to není jenom radost ale i povinnost. Děkujeme
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: