Kuchařky - Ostatní
Rychlé večeře pro školáky

Rychlé večeře pro školáky

McMillan Kate
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

399 Kč 340 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA od 29 Kč, přes 800 výdejen, doprava ZDARMA nad 999 Kč
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Kuchařky - Ostatní

Tato série kuchařek nabízí recepty na jednoduché, rychlé, přesto vynikající večeře pro kterýkoliv den v týdnu. Výběr recptů jistě potěší všechny věkové kategorie čtenářů. Každý rodič dětí školou povinných ví, že všední dny jsou hektické a náročné. Sportovní tréninky, hodiny klavíru, domácí úkoly... Na připravení večeře často zbude jen pár minut. Tato kniha je řešením: více než 50 lahodných, výživných a zdravých receptů – a co víc, také, rychlých a snadných na přípravu. Kate McMillan, profesionální kuchařka a matka tří dětí, ví přímo z první ruky, jak chaotické všední večery mohou být. A proto napsala tuto knihu, do které shromáždila tipy a trik y pro jednoduché a zdravé večeře. Na své si přijdou všichni: zastánci vegetariánského stravování i pořádného kusu masa... Bruschetta s bylinkovým kozím sýrem, grilovanou zeleninou nebo sýrovou polentou a pečenou dýní či růžičkovou kapustou; krevety na citrónech s brokolicí; klasická sekaná s rozmarýnem a restovanou mrkví; zapečené filé s cuketou; kuře na špenátu; marocké kořeněné jehněčí masové kuličky s rajčatovou omáčkou; kuřecí steak s avokádem a rajčaty; zeleninový salát s pošírovaným lososem; vietnamský zelný salát s citrónovou trávou, krevetami a arašídy; čokoládový pudink s jahodami. Všechny pokrmy připravíte za pár minut, jsou zdravé a vašim dětem dodají potřebné vitamíny, minerály a živiny.

Detail produktu

Typ: vázaný
Číslo vydání: 1
Počet stran: 136
Hmotnost: 704 g
Hloubka: 17 mm
Šířka x Výška: 220 x 250 mm
ISBN: 978-80-7390-586-6

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: