Kuchařky - Ostatní
Fermentace - Recepty na domácí kvašení

Fermentace - Recepty na domácí kvašení

Bellersen Quirini Cosima
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

149 Kč 127 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA ZDARMA přes Zásilkovnu a InTime - až do odvolání!
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Kuchařky - Ostatní Zpracování potravin

Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize.

Detail produktu

Typ: paperback
Číslo vydání: 1
Počet stran: 128
Hmotnost: 272 g
Hloubka: 8 mm
Šířka x Výška: 172 x 236 mm
ISBN: 978-80-247-5634-9

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: