Kuchařky - Ostatní
Fermentace - Recepty na domácí kvašení

Fermentace - Recepty na domácí kvašení

Bellersen Quirini Cosima
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

149 Kč 127 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA od 29 Kč, přes 800 výdejen, doprava ZDARMA nad 999 Kč
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Kuchařky - Ostatní Zpracování potravin

Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize.

Detail produktu

Typ: paperback
Číslo vydání: 1
Počet stran: 128
Hmotnost: 272 g
Hloubka: 8 mm
Šířka x Výška: 172 x 236 mm
ISBN: 978-80-247-5634-9

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: