Kuchařky - Moučníky, pečení

Fantastické dorty - zdobení dortů, stovky sladkých nápadů a technik

Sullivanová Karen
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

459 Kč 368 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA ZDARMA přes Zásilkovnu a InTime - až do odvolání!
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Kuchařky - Moučníky, pečení

Báječné dorty! Naučíte se, jak používat modelovací hmotu, jako je marcipán, fondán, máslová poleva, temperovaná čokoláda a bílková poleva. Můžete si vyzkoušet více než 100 technik zdobení popsaných krok za krokem a doplněných tipy profesionálů, aby každá byla stoprocentně spolehlivá. Lahodné recepty na dorty a dezerty v široké škále vůní, chutí, konzistence, tvarů a velikostí vaši rodinu a přátele naprosto uchvátí.

Detail produktu

Typ: vázaný
Číslo vydání: 1
Počet stran: 256
Překladatelé: Rákosníková Jitka
Hmotnost: 814 g
Hloubka: 22 mm
Šířka x Výška: 200 x 240 mm
ISBN: 978-80-249-2500-4

Recenze

61%
(hodnoceno 62x)
  • J
    Jarmila (30.03.2015 16:11) 0 0
    20%
    ztotožnuji se s paní Adélou,knihu jsem namátkově přečetla a hned mi bylo jasné ,že se tomu nedá věřit-jedná se o dávkování a ingredience.Již pár let peču,tak mi je jasné kolik na dávku dle obrázku musí být surovin.
  • A
    Adéla (13.03.2015 21:21) 0 0
    20%
    Dobrý den, nejdříve jsem byla knihou uchvácena, ale nyní zjišťuji, že má menší chyby. Vše je krásně popsané a vysvětlené, avšak jsem zklamaná. Dnes jsem zkoušela podle návodu udělat dort Ragby míč. Dělala jsem čokoládový korpus - v knize jsou suroviny na jednu dávku, ale těsta bylo příliš málo, a tak když sem jej dala péct vůbec nenabylo a výsledek po vyndání z trouby je, že korpus je nízký tak 2-3 cm. Tudíž jsem musela dělat těsto znovu a dvojitou dávku. Pekl se min. 2 hodiny a po vyndání z trouby ihned prostředek spadl a teď, když už je z větší části vychladlé korpus ztvrdl. Není vláčný a měkký. Dále jsem dělala máslový krém pomerančový. Krém stojí za nic, lépe to říct nelze. Je to pouze máslo s cukrem, také to tak chutná, po přidání šťávy a kůry z pomeranče necítim změnu. Celé se to nepovedlo. S ničím jiným nemám zkušenost a v zásadě se toho teď i bojím. Po této zkušenosti již nemám chuť něco dělat podle této knihy. Nejsem spokojena a radím recepty pozměnit. Ohledně krému je klasika uvařit vanilkový pudink a po vychladnutí vyšlehat s máslem. Škoda surovin a peněz použitých na tento nepovedený pokus.Pokud bych ještě někdy něco zkusila z knihy opět napíšu recenzi.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: