Kuchařky - Moučníky, pečení

Fantastické dorty - zdobení dortů, stovky sladkých nápadů a technik

Sullivanová Karen
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

459 Kč 368 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA od 29 Kč, přes 800 výdejen, doprava ZDARMA nad 999 Kč
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Kuchařky - Moučníky, pečení

Báječné dorty! Naučíte se, jak používat modelovací hmotu, jako je marcipán, fondán, máslová poleva, temperovaná čokoláda a bílková poleva. Můžete si vyzkoušet více než 100 technik zdobení popsaných krok za krokem a doplněných tipy profesionálů, aby každá byla stoprocentně spolehlivá. Lahodné recepty na dorty a dezerty v široké škále vůní, chutí, konzistence, tvarů a velikostí vaši rodinu a přátele naprosto uchvátí.

Detail produktu

Typ: vázaný
Číslo vydání: 1
Počet stran: 256
Překladatelé: Rákosníková Jitka
Hmotnost: 814 g
Hloubka: 22 mm
Šířka x Výška: 200 x 240 mm
ISBN: 978-80-249-2500-4

Recenze

61%
(hodnoceno 62x)
  • J
    Jarmila (30.03.2015 16:11) 0 0
    20%
    ztotožnuji se s paní Adélou,knihu jsem namátkově přečetla a hned mi bylo jasné ,že se tomu nedá věřit-jedná se o dávkování a ingredience.Již pár let peču,tak mi je jasné kolik na dávku dle obrázku musí být surovin.
  • A
    Adéla (13.03.2015 21:21) 0 0
    20%
    Dobrý den, nejdříve jsem byla knihou uchvácena, ale nyní zjišťuji, že má menší chyby. Vše je krásně popsané a vysvětlené, avšak jsem zklamaná. Dnes jsem zkoušela podle návodu udělat dort Ragby míč. Dělala jsem čokoládový korpus - v knize jsou suroviny na jednu dávku, ale těsta bylo příliš málo, a tak když sem jej dala péct vůbec nenabylo a výsledek po vyndání z trouby je, že korpus je nízký tak 2-3 cm. Tudíž jsem musela dělat těsto znovu a dvojitou dávku. Pekl se min. 2 hodiny a po vyndání z trouby ihned prostředek spadl a teď, když už je z větší části vychladlé korpus ztvrdl. Není vláčný a měkký. Dále jsem dělala máslový krém pomerančový. Krém stojí za nic, lépe to říct nelze. Je to pouze máslo s cukrem, také to tak chutná, po přidání šťávy a kůry z pomeranče necítim změnu. Celé se to nepovedlo. S ničím jiným nemám zkušenost a v zásadě se toho teď i bojím. Po této zkušenosti již nemám chuť něco dělat podle této knihy. Nejsem spokojena a radím recepty pozměnit. Ohledně krému je klasika uvařit vanilkový pudink a po vychladnutí vyšlehat s máslem. Škoda surovin a peněz použitých na tento nepovedený pokus.Pokud bych ještě někdy něco zkusila z knihy opět napíšu recenzi.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: