Kuchařky - Moučníky, pečení
Cukrářská výroba III
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

255 Kč 217 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
Doprava od 999 Kč zdarma
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Kuchařky - Moučníky, pečení

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin, zmrzlinových a dietních výrobků. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní. Zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.

Detail produktu

Typ: paperback
Číslo vydání: 4
Počet stran: 188
Hmotnost: 180 g
Hloubka: 10 mm
Šířka x Výška: 148 x 210 mm
ISBN: 978-80-7333-099-6

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: