Kuchařky - Moučníky, pečení
Cukrářská výroba III
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

255 Kč 217 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA ZDARMA přes Zásilkovnu a InTime - až do odvolání!
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Kuchařky - Moučníky, pečení

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin, zmrzlinových a dietních výrobků. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní. Zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.

Detail produktu

Typ: paperback
Číslo vydání: 4
Počet stran: 188
Hmotnost: 180 g
Hloubka: 10 mm
Šířka x Výška: 148 x 210 mm
ISBN: 978-80-7333-099-6

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: