Kuchařky - Maso, grilování
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Gahm Bernhard
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

199 Kč 170 Kč

O knize

Kuchařky - Maso, grilování Zpracování potravin

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Detail produktu

Nakladatel: GRADA Publishing, a. s. (1.4.2012)
Číslo vydání: 1
Počet stran: 128
Hmotnost: 249
Hloubka: 236 mm
ISBN: 978-80-247-4266-3

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: