Maso a grilování
Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Uzení, nakládání a konzervování masa od šunky po žebírka

Gahm Bernhard
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

199 Kč 170 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA od 29 Kč, přes 800 výdejen, doprava ZDARMA nad 999 Kč
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Kuchařky - Maso, grilování Zpracování potravin

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Detail produktu

Typ: paperback
Číslo vydání: 1
Počet stran: 128
Hmotnost: 249 g
Hloubka: 7 mm
Šířka x Výška: 170 x 236 mm
ISBN: 978-80-247-4266-3

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: