Kuchařky - Maso, grilování
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Frič Václav
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

249 Kč 200 Kč

O knize

Kuchařky - Maso, grilování

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!

Detail produktu

Nakladatel: BURDA PRAHA spol.s r.o. (1.4.2015)
Číslo vydání: 2
Edice: Edice Apetit
Počet stran: 180
Hmotnost: 720
Hloubka: 280 mm
ISBN: 978-80-87575-39-0

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: