Maso a grilování
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Frič Václav
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

299 Kč 240 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA od 29 Kč, přes 800 výdejen, doprava ZDARMA nad 999 Kč
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Kuchařky - Maso, grilování

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 180 stranách vám nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě a nově ještě kapitolu věnovanou zvěřině. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa a zvěřiny a představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili. K tomu přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu řeznictví i vaření užijete!

Detail produktu

Typ: paperback
Číslo vydání: 2
Počet stran: 180
Edice: Edice Apetit
Hmotnost: 720 g
Hloubka: 12 mm
Šířka x Výška: 215 x 280 mm
ISBN: 978-80-87575-39-0

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: