Maso a grilování
Grilování - Základy správného grilování - 4. vydání

Grilování - Základy správného grilování - 4. vydání

Hackstein Yara, Kimpel Roger
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

169 Kč 136 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
Doprava od 999 Kč zdarma
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Kuchařky - Maso, grilování

Tato kniha představuje světové „grilovací velmoci“, a to prostřednictvím specialit. Čtenář zde nalezne recepty na vynikající masové i bezmasé pokrmy ze střední a východní Evropy, západního a východního Středomoří, ale také ze Spojených států amerických či z Asie. Dozví se mnohé o druzích grilů, zásadách správné přípravy pokrmů a získá řadu tipů pro zdravé grilování. - přehledné grafické uspořádání lexikonu včetně záhlaví pro lepší orientaci v knize - přehled druhů grilů a příslušenství, grilovaných pokrmů, omáček a marinád, zásady pro bezpečné a zdravé grilování - systematické uspořádání receptů dle regionů, odkud pocházejí - jednoduché symboly pro rychlou informaci u jednotlivých receptů (obtížnost přípravy, náklady, energetická hodnota) - množství barevných fotografií - věcný rejstřík a rejstřík receptů na konci knihy

Detail produktu

Typ: paperback
Číslo vydání: 4
Počet stran: 304
Hmotnost: 522 g
Hloubka: 20 mm
Šířka x Výška: 147 x 170 mm
ISBN: 978-80-255-0630-1

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: