Maso a grilování
Grilování - Základy správného grilování - 4. vydání

Grilování - Základy správného grilování - 4. vydání

Hackstein Yara, Kimpel Roger
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

169 Kč 136 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA ZDARMA přes Zásilkovnu a InTime - až do odvolání!
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Kuchařky - Maso, grilování

Tato kniha představuje světové „grilovací velmoci“, a to prostřednictvím specialit. Čtenář zde nalezne recepty na vynikající masové i bezmasé pokrmy ze střední a východní Evropy, západního a východního Středomoří, ale také ze Spojených států amerických či z Asie. Dozví se mnohé o druzích grilů, zásadách správné přípravy pokrmů a získá řadu tipů pro zdravé grilování. - přehledné grafické uspořádání lexikonu včetně záhlaví pro lepší orientaci v knize - přehled druhů grilů a příslušenství, grilovaných pokrmů, omáček a marinád, zásady pro bezpečné a zdravé grilování - systematické uspořádání receptů dle regionů, odkud pocházejí - jednoduché symboly pro rychlou informaci u jednotlivých receptů (obtížnost přípravy, náklady, energetická hodnota) - množství barevných fotografií - věcný rejstřík a rejstřík receptů na konci knihy

Detail produktu

Typ: paperback
Číslo vydání: 4
Počet stran: 304
Hmotnost: 522 g
Hloubka: 20 mm
Šířka x Výška: 147 x 170 mm
ISBN: 978-80-255-0630-1

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: