bux.cz
na domovskou stránku






Vše o dopravě zboží

Prostřeno bez servítků - Téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života

Nakladatel:Ikar
Jazyk: česky
Pořadí vydání:1.
Počet stran:248
Vazba:Pevná
Formát, hmotnost:179 × 247 mm, 866 g
Více podrobností
Běžná cena: 349 Kč

Není skladem 
Bližší informace o dostupnosti nejsou k dispozici.
Informace o dostupnosti

Zboží bohužel momentálně není skladem. Pokud chcete být emailem informováni o jeho naskladnění, klikněte na tlačítko "Sledovat titul" a zadejte svou emailovou adresu.

Poslední změna: 31.08.2016 04:03

  • Sledovat titul

Anotace

Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou od trpkých začátků kuchařského učně až po dráhu vyhledávaného šéfkuchaře. Nezatají vám ani osobní pohled na stav české gastronomie. Pokrmy doprovází barevné snímky přední fotografky Aleny Hrbkové.

Téměř 100 pokrmů současné české kuchyně naleznete v nové knize Zdeňka Pohlreicha Prostřeno bez servítků. Vařte podle Zdeňka Pohlreicha a ohromte okolí svým kuchařským uměním!

Specifikace

Název: Prostřeno bez servítků - Téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života

Originální název: Prostřeno bez servítků

Objednací kód: -

Zobrazit podrobnou specifikaci

Odborné recenze

Čtenářské recenze

Všechny recenze (6)

Hodnocení a komentáře

spokojenost (Mirka , 30.1.2011) Odpovědět

vřele doporučuji (*****)
Já jsem maximálně spokojená , jednoduché recepty + foto i divoký životopis ... bravo, čekám na další vydání...

Těžko hodnotit (Tuso , 6.1.2011) Odpovědět

Tak skutečně nevím, jak tuto knihu zhodnotit. Recepty- super. I když- v našich podmínkách hodně těžko sehnatelné ingredience.( ne každý má kartičku do Makra a v Pohlreichem propagovaném Intersparu to nemají). Způsob psaní receptů mi nevadí. Nepotřebuju vodit za ručičku. Jsem sice kuchař- amatér, ale rozumím návodům dostatečně. Ohledně životní zpovědi- tak ta mně zklamala nejvíc. Možná by nebylo od věci při psaní další kapitoly si znova přečíst tu předešlou. Protože jak jinak mám pochopit, že v jedné pasáži pan ZP kritizuje český národ ohledně užívání nekvalitních surovin a v další přizná, že nakupuje ve Francii, protože u nás kvalitní suroviny nesežene? Taky občas nakupuju ve Francii, Itálii, Maďarsku. Ale abych si tam zajížděl pro nákup na nedělní oběd? To snad ne,pane Pohlreichu. Tak kde mám vzít kvalitní potraviny, abych nebyl kritizován? Ale jinak se mi jednoduchost a lehkost jeho kuchyně líbí. Akorát, dle mého názoru, by měl zůstat v kuchyni a neprodávat se bulváru. Ale samozřejmě, jeho volba.

nakupuji všude (Francesco Kaplan , 21.5.2011) Odpovědět

vřele doporučuji (*****)
také jezdím nakupuvat do ciziny, především do Itálie a Francie. naprosto pravidelně a to proto že tam koupím lepší zboží. nezlobte se na mě, ale zvyk českého národa kupovat dle ceny je strašný. Většinou jsou to odpadní suroviny semleté z mrtvých zvířat a tři měsíce stará zelenina, která po přinesení domú okamžitě omdlí a zplesniví. Stabilizované mléčné suroviny, které v lednici vydrží tak pět let, protože je v nich pravděpodobně cyankáli nebo něco velmi podobného. Hnusné omldlelé saláty a staré maso a ryby. Hlavně levně, gumové rohlíky a pečivo za 1,50Kč. Se vůbec divím že se dožijeme důchodového věku.

různé možnosti (H.Š. , 16.9.2011) Odpovědět

vřele doporučuji (*****)
né každý má možnost jezdit pravidelně nakupovat do ciziny, někdo na to má a někdo zase né, takže i kdyby člověk sebevíc chtěl čerstvé a kvalitní suroviny, mnohdy se musí spokojit s tím co má... ostatně řekněme si to narovinu.. ona ta přeprava surovin letadlem v jakých podmínkách probíhá?! taky není oč stát, pokud víte, jak to chodí.. věřte

Život (Jana , 26.12.2010) Odpovědět

vřele doporučuji (*****)
příel ji dostal pod stromeček, protože zastává ve většině stejné názory na gastronomii jako ZP. Můžu říct, že jsem ze zvědavosti nakoukla a následně"zhltla" zpověď ZP - klobouk dolů. Recepty úžasné - snadno dostupné a osvěžující--dnes zkouším první recept:)) Doporučuji

Úžasná (Lucie , 14.9.2010) Odpovědět

vřele doporučuji (*****)
Kniha je opravdu skvělá, líbí se mi jak recepty, tak i život pana Pohlreicha...je to opravdu PAN KUCHAŘ!

trochu jiná kuchařka (Dan Krutiš , 10.9.2010) Odpovědět

vřele doporučuji (*****)
Tato kniha je tak trochu jiná kuchařka. Recepty v ní jsou úžasné ale o ty snad ani nejde. Ještě lepší je zpověď pana Pohlreicha. Pro fandu nutnost, pro ostatní - pěkná kuchařka s vyjímečnými recepty.

Prostřeno (26.8.2010) Odpovědět

příjemné čtení (****)
Sice jsem nejprve myslela, ze to bude o tom pořadu prostřeno ( iprostreno.cz ), který je taky na primě - ale i pana polreicha mám ráda a ylo to docela dobrý a zajímavý...

Nedostatek šafránu (14.7.2010) Odpovědět

vřele doporučuji (*****)
Není co napsat, snad jen že chybí vůně těch nádherných pokrmů. Myslím že se ale nemusíme bát v budoucnu bude i toto vyřešeno. Nikdy není dost moudra, dost umu a také lidí jako je pan Pohlreich těch je bohužel jako šafránu. Rádi si koupíme vše co bude pan šéf vydávat, to není jenom radost ale i povinnost. Děkujeme
Všechny komentaře (9)

Přidejte svůj komentář

Email nebude zveřejněn. Vyplňte v případě, že chcete být informování o reakcích na Váš komentář.

Kolik nohou má vrabec?

V odpovědi prosím používejte pouze číslice.

Žánry

Vše o dopravě zboží