bux.cz
na domovskou stránku






Šéfkuchařův rok - jaro, léto, podzim, zima

Nakladatel:Ikar
Jazyk: česky
Pořadí vydání:1.
Počet stran:160
Vazba:Pevná
Formát, hmotnost:177 × 242 mm, 592 g
Více podrobností
Vaše cena: 149 Kč
Běžná cena: 399 Kč
Ušetříte: 250 Kč
Kolik zaplatím za dopravu?
Skladem 
Připraveno k expedici
Informace o dostupnosti

Zboží skladem předáváme dopravci do 1-2 pracovních dnů.

Doba přepravy dopravcem:
  • 1 den

Poslední změna: 29.09.2016 04:11

  • Sledovat titul

Anotace

Žák šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha Jiří Štift vařil v InterContinentalu, na luxusním parníku Queen Elizabeth II., v Alcronu i v hotelu Mandarin Oriental. S rybami dokáže dělat kouzla. Inspiraci hledá v české kuchyni 30. let minulého století a rozvíjí moderní trendy gastronomie. Nabízí k domácímu vaření pokrmy připravené ze sezonních ingrediencí, jako je hrášková polévka s mascarpone, mořský jazyk s ragú z jarní zeleniny, kuře pečené na zelenině s novými bramborami a rozmarýnem, tříbarevný salát „insalata tricolore“, šafránová paella...

Specifikace

Název: Šéfkuchařův rok - jaro, léto, podzim, zima

Originální název: Šéfkuchařův rok

Objednací kód: ND034039

Zobrazit podrobnou specifikaci

Hodnocení a komentáře

Titul ještě nikdo nekomentoval, buďte první.

Přidejte svůj komentář

Email nebude zveřejněn. Vyplňte v případě, že chcete být informování o reakcích na Váš komentář.

Kolik je 7 mínus 7?

V odpovědi prosím používejte pouze číslice.

Žánry