Hobby - muži
Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby

Udírny a uzení - maso, masné výrobky, ryby

Binder Egon
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

139 Kč 119 Kč

O knize

Hobby - muži Kuchařky - Maso, grilování Zpracování potravin

Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, naložit do láku a připravit. Nabízíme vám recepty na přípravu různých druhů červených mas, drůbeže, domácích uzenin, ryb i zvěřiny. Způsoby uzení: studeným, teplým a horkým kouřem, prostředky k uzení, jak kouř působí Druhy udíren – od malých po velké: malé zahradní udírny, malé udírny pro uzení na zahradě, při kempování a rybaření, udírny vlastní konstrukce, skříňové udírny, komorové udírny, chyby při uzení Uzení masa a masných výrobků: důležitá pravidla pro nasolování, udíme různé druhy masa - vepřové, jehněčí, drůbež nebo zvěřinu, masné výrobky, jaký kouř na jaké uzeniny, recepty. Uzení ryb: kuchání, čištění a nasolování ryb, způsoby uzení, druhy ryb doporučené k uzení, správné skladování a zmrazování, recepty.

Detail produktu

Nakladatel: GRADA Publishing, a. s. (1.4.2005)
Číslo vydání: 1
Počet stran: 112
Hmotnost: 140
Hloubka: 190 mm
ISBN: 978-80-247-1261-1

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: