Evropská národní kuchyně

Restaurant Evropa aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem

neuveden
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

349 Kč 280 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
Doprava od 999 Kč zdarma
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Evropská národní kuchyně

Více než 150 oblíbených receptů ze všech koutů Evropy S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), , ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie. Kapitoly: c. a k. nostalgie Pod jižním sluncem Prostě Balkán V ráji sýrařů a labužníků Za kanálem La Manche Od moře k moři

Detail produktu

Typ: vázaný
Číslo vydání: 1
Počet stran: 168
Edice: Edice Apetit
Hmotnost: 837 g
Hloubka: 17 mm
Šířka x Výška: 215 x 247 mm
ISBN: 978-80-87575-81-9

O autorovi

neuveden

Václav Čtvrtek (* 4. 4. 1911 - † 6. 11. 1976) Český spisovatel, vlastním jménem Václav Cafourek, který se narodil i zemřel v Praze. Psal…

Ostatní knížky od tohoto autora

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: