Evropská národní kuchyně
Provence - Škola provensálské kuchyně - 2. vydání

Provence - Škola provensálské kuchyně - 2. vydání

Gedda Gui, Moineová Marie-Pierre
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

499 Kč 400 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA od 29 Kč, přes 800 výdejen, doprava ZDARMA nad 999 Kč
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Evropská národní kuchyně

Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.

Detail produktu

Typ: vázaný
Číslo vydání: 2
Hmotnost: 1488 g
Hloubka: 36 mm
Šířka x Výška: 206 x 243 mm
ISBN: 978-80-7391-818-7

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: