Evropská národní kuchyně
Pasta e Basta - Italská pasta do české kuchyně

Pasta e Basta - Italská pasta do české kuchyně

Ridi Emanuele Andrea
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

360 Kč 288 Kč

O knize

Evropská národní kuchyně

Kuchařská kniha Emanuela Ridiho s názvem PASTA E BASTA přináší čtenářům více jak 100 receptů na pravé italské těstoviny, včetně základních principů při jejich přípravě i základních omáček, pest a vývaru. Kdo jiný, než italský kuchař žijící v Čechách, Emanuele Ridi, by mohl pochopit myšlení obou stran a nabídnout tak pokrmy, které budou chutnat všem bez ohledu na podnebí. Kniha je rozdělena do tří sekcí: pasta fresca (čerstvá pasta), pasta ripiena / al forno (plněná a zapékaná pasta), pasta secca (sušená pasta). Každý si tak muže vybrat, jestli má chuť na rychlou a jednoduchou večeři nebo senajde v kuchařské alchymii a vyrobí si své vlastní domácí špagety či ravioli.

Detail produktu

Nakladatel: PRIMETIME TV S. R. O. (1.11.2013)
Číslo vydání: 1
Hmotnost: 968
Hloubka: 230 mm
ISBN: 978-80-260-5212-8

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: