Evropská národní kuchyně
Culinaria Španělsko - Kulinární průvodce

Culinaria Španělsko - Kulinární průvodce

neuveden
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

699 Kč 560 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
Doprava od 999 Kč zdarma
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Evropská národní kuchyně

Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci,“ řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, budete tedy poznávat rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Už samotná odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na chladném a vlhkém severu najdeme jiné plodiny než v mírném klimatu u Středozemního moře nebo na chudé náhorní plošině středního Španělska. Recepty v knize reprezentují jednotlivé regionální kuchyně, které zůstávají věrné svým tradicím – máte možnost vyzkoušet například katalánský rybí kotlík, česnekovou polévku z kraje La Manche, valencijskou paellu či mandlové bochánky z Andalusie. Kniha je pozvánkou na kulinární cestu po Španělsku – cesta k srdci vede prostě žaludkem.

Detail produktu

Typ: vázaný
Číslo vydání: 1
Počet stran: 488
Edice: Culinaria
Hmotnost: 1830 g
Hloubka: 31 mm
Šířka x Výška: 223 x 258 mm
ISBN: 978-80-7391-269-7

O autorovi

neuveden

Václav Čtvrtek (* 4. 4. 1911 - † 6. 11. 1976) Český spisovatel, vlastním jménem Václav Cafourek, který se narodil i zemřel v Praze. Psal…

Ostatní knížky od tohoto autora

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: