Evropská národní kuchyně

Creme brulée a panna cotta - Svěží i hřejivé

Sander Jette
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

259 Kč 208 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA ZDARMA přes Zásilkovnu a InTime - až do odvolání!
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Evropská národní kuchyně

Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu či slaného pohoštění.

Detail produktu

Typ: vázaný
Číslo vydání: 1
Počet stran: 128
Překladatelé: Rada Rudolf
Hmotnost: 800 g
Hloubka: 17 mm
Šířka x Výška: 217 x 266 mm
ISBN: 978-80-249-2976-7

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: