Evropská národní kuchyně

Creme brulée a panna cotta - Svěží i hřejivé

Sander Jette
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

259 Kč 208 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
Doprava od 999 Kč zdarma
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Evropská národní kuchyně

Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu či slaného pohoštění.

Detail produktu

Typ: vázaný
Číslo vydání: 1
Počet stran: 128
Překladatelé: Rada Rudolf
Hmotnost: 800 g
Hloubka: 17 mm
Šířka x Výška: 217 x 266 mm
ISBN: 978-80-249-2976-7

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: