Cestopisy a reportáže
Jak jsem proje(d)la svět aneb zcestopisy s recepty

Jak jsem proje(d)la svět aneb zcestopisy s recepty

Požárová Lenka
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

329 Kč 264 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
Doprava od 999 Kč zdarma
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Cestopisy a reportáže Evropská národní kuchyně Ostatní Ostatní

Zapálená kuchařka Lenka Požárová má několik nezkrotných vášní. Cestování, vaření, focení, poznávání a psaní. Když toto všechno zkombinovala se svou precizností a smyslem pro detail, vznikla unikátní autorská knížka „Jak jsem proje(d)la svět“. Je to současně čtivě psaný cestopis, kulinární průvodce, kuchařka s originálními recepty vzniklými na základě cestovatelské inspirace (nikoli opsanými) i bohatá fotokniha. Nechybí spousta informací kdy, kam a proč. Uvedeny jsou jen místa, která autorka sama navštívila a připojeny jsou všechny kontakty na navštívené restaurace, obchůdky, farmy či tržiště v Provence, Curychu, Vídni, Miláně, Budapešti, Istanbulu, Mnichově, Kodani, Malmö, Belgii, Štýrsku nebo Apulii. S knížkou ušetříte čas vyhledáváním typických míst, která mají rádi místní, a vyhnete se turistickým pastem z běžných turistických průvodců. Prostě čtení, se kterým se vám bude cestovat jako po másle a zároveň skvělý vánoční dárek v jednom. Jedná se o první díl nové série a druhý díl je plánován na podzim 2011. Bližší informace o knížce a místech prodeje hledejte na www.zapalena-kucharka.cz

Detail produktu

Typ: vázaný
Číslo vydání: 1
Počet stran: 224
Hmotnost: 714 g
Hloubka: 15 mm
Šířka x Výška: 179 x 245 mm
ISBN: 978-80-87152-06-5

O autorovi

Požárová Lenka

Lenka Požárová (*1972) Lenka zanechala v roce 2004 kariéry úspěšné daňové poradkyně a vrhla se do tvorby unikátní řady kuchařek „Což…

Ostatní knížky od tohoto autora

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: