Česká národní kuchyně
Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska
Externím skladem

Regionální kuchařka z Čech, Moravy a Slezska

Vašák Jaroslav
Kniha

Dostupné pouze u dodavatele,
může dojít k opožděné expedici až o 6 dnů

Momentálně vyprodáno

190 Kč 152 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA od 29 Kč, přes 800 výdejen, doprava ZDARMA nad 999 Kč
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Česká národní kuchyně

Recepty z gastronomické sbírky mistra kuchaře Jaroslava Vašáka. Obsahuje nejen regionální tradiční předpisy na pokrmy našich předků, ale i recepty na současné krajové speciality. Kniha je doplněna úvodní studií o tradiční stravě a stolování.

Detail produktu

Typ: vázaný
Číslo vydání: 2
Počet stran: 208
Hmotnost: 269 g
Hloubka: 12 mm
Šířka x Výška: 146 x 207 mm
ISBN: 978-80-7277-522-4

O autorovi

Vašák Jaroslav

Jaroslav Vašák (*1947) Pochází z Litoměřic, a po celý život byl profesionálním kuchařem. Vydává nové a nové kuchařky, ve kterých čerpá…

Ostatní knížky od tohoto autora

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: