Česká národní kuchyně
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku

Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku

Vašák Jaroslav
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

199 Kč 160 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA od 29 Kč, přes 800 výdejen, doprava ZDARMA nad 999 Kč
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Česká národní kuchyně

V kuchařské knize Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku vás mistr kuchař Jaroslav Vašák zavede do všech krajů České republiky. V každém regionu Vám představí tradiční produkty, pokrmy i nápoje, které jsou dodnes vyráběny a připravovány podle historických receptur. Dozvíte se, jaký mají původ Chodské koláče nebo Valašské frgály, odkud pochází recept na Hořické trubičky, čemu se v Praze říkalo Podskalské grundle, co je to Císařský trhanec, jaké perníky se pečou v Pardubicích, a jaké v Českém Krumlově, a mnoho dalších zajímavostí. V kuchařské knize najdete také 166 receptů na tradiční jídla z jednotlivých krajů, i recepty na pokrmy moderní kuchyně. Recepty jsou rozděleny do kapitol podle typu, od předkrmů, polévek, přes drůbež, různé druhy mas až po moučníky. Kuchařská kniha o rozsahu 160 stran obsahuje více než pět set fotografií.

Detail produktu

Typ: vázaný
Číslo vydání: 1
Počet stran: 160
Hmotnost: 828 g
Hloubka: 15 mm
Šířka x Výška: 215 x 247 mm
ISBN: 978-80-880630-0-1

O autorovi

Vašák Jaroslav

Jaroslav Vašák (*1947) Pochází z Litoměřic, a po celý život byl profesionálním kuchařem. Vydává nové a nové kuchařky, ve kterých čerpá…

Ostatní knížky od tohoto autora

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: