Česká národní kuchyně

Krajové speciality: Valašská kuchyně

Vašák Jaroslav
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

229 Kč 184 Kč

O knize

Česká národní kuchyně

Beskydy, Vsetín, Rožnov pod Radhoštěm se skanzenem. Nabízíme vám další krajové speciality. Charakteristickou složku výživy na Valašsku představovaly produkty salašnictví. Na horských salaších se pásla stáda ovcí a koz a jejich mléko se zpracovávalo na ovčí sýr, brynzu, žinčici. Dnes už doznal jídelníček mnoha změn. Ochutnejte z bohatého receptáře tradičních, typických i oblíbených pokrmů a obohaťte svou slovní zásobu o valašský gastronomický slovníček.

Detail produktu

Nakladatel: Euromedia Group, k.s., Euromedia Group, a.s. (1.10.2012)
Číslo vydání: 1
Originální název: Valašská kuchyně
Edice: Krajové speciality
Počet stran: 248
Hmotnost: 370
Hloubka: 207 mm
ISBN: 978-80-249-1966-9

O autorovi

Vašák Jaroslav

Jaroslav Vašák (*1947) Pochází z Litoměřic, a po celý život byl profesionálním kuchařem. Vydává nové a nové kuchařky, ve kterých čerpá…

Ostatní knížky od tohoto autora

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: