Česká národní kuchyně

Krajové speciality: Valašská kuchyně

Vašák Jaroslav
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

229 Kč 184 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA od 29 Kč, přes 800 výdejen, doprava ZDARMA nad 999 Kč
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Česká národní kuchyně

Beskydy, Vsetín, Rožnov pod Radhoštěm se skanzenem. Nabízíme vám další krajové speciality. Charakteristickou složku výživy na Valašsku představovaly produkty salašnictví. Na horských salaších se pásla stáda ovcí a koz a jejich mléko se zpracovávalo na ovčí sýr, brynzu, žinčici. Dnes už doznal jídelníček mnoha změn. Ochutnejte z bohatého receptáře tradičních, typických i oblíbených pokrmů a obohaťte svou slovní zásobu o valašský gastronomický slovníček.

Detail produktu

Typ: vázaný
Číslo vydání: 1
Počet stran: 248
Ilustrátoři: Bozděchová Martina
Edice: Krajové speciality
Hmotnost: 370 g
Hloubka: 19 mm
Šířka x Výška: 133 x 207 mm
ISBN: 978-80-249-1966-9

O autorovi

Vašák Jaroslav

Jaroslav Vašák (*1947) Pochází z Litoměřic, a po celý život byl profesionálním kuchařem. Vydává nové a nové kuchařky, ve kterých čerpá…

Ostatní knížky od tohoto autora

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: