Česká národní kuchyně

Krajová specialita: Slezská kuchyně

Vašák Jaroslav
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

229 Kč 184 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
Doprava od 999 Kč zdarma
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Česká národní kuchyně

Slezsko je kraj pyšnící se bohatými lidovými tradicemi, písněmi a tanci. Na Slezských dnech se nabízejí regionální gastronomické speciality jako bramborové placky nebo jelito se zelím. Ochutnejte i jiné speciality jako čoskulu nebo grochulu, kelerubkovou mačku, kraple se špenátem, pampúšiky, frajták, těšínský bigus nebo uzenou pečeni, ocelářský špíz či petřvaldské zapečené řízky. A také nahlédněte do zajímavého slezského gastronomického slovníčku.

Detail produktu

Typ: vázaný
Číslo vydání: 1
Počet stran: 216
Ilustrátoři: Bozděchová Martina
Edice: Krajové speciality
Hmotnost: 333 g
Hloubka: 17 mm
Šířka x Výška: 132 x 207 mm
ISBN: 978-80-249-2172-3

O autorovi

Vašák Jaroslav

Jaroslav Vašák (*1947) Pochází z Litoměřic, a po celý život byl profesionálním kuchařem. Vydává nové a nové kuchařky, ve kterých čerpá…

Ostatní knížky od tohoto autora

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: