Česká národní kuchyně
Jak se vařívalo a žilo v jihočeské hájovně

Jak se vařívalo a žilo v jihočeské hájovně

Sedlmayerová Anna
Kniha

Skladem a připravena k odeslání

Momentálně vyprodáno

199 Kč 160 Kč
Proč nakupovat na bux.cz?
knihy
Více jak 60 tisíc titulů skladem
dodávka
DOPRAVA ZDARMA přes Zásilkovnu a InTime - až do odvolání!
pečeť
Garance vrácení zboží do 14 dnů
štít
Odměna za věrnost – 20 kreditů za registraci a 2 % z každé objednávky

O knize

Česká národní kuchyně

Vzpomínky formou dopisu dospělé dceři tvoří paralelní text k množství oblíbených rodinných kuchařských receptů, díky nimž si můžeme uvařit cvekálky, kucmoch, šušňák, jihočeskou zavrcenou a šestinedělkovou polévku, jakož i vejmrdu či pumpernykl, nebo upéct správnou svíčkovou, tažený štrúdl, mydlipupky a další dobroty, o kterých se nám možná ani nesnilo. Anna Sedlmayerová totiž nebyla jen slavná spisovatelka, ale také výborná kuchařka. Vyrůstala v jihočeské hájovně a její maminka a tety měly za sebou službu ve Vídni, což se v Annině kuchyni pochopitelně projevilo. Kdo ochutná podle jejích receptů zhotovené pokrmy, určitě nebude litovat. A kdo má rád atmosféru časů dávno minulých, ten si navíc příjemně počte, neboť i receptová část je plná odboček a veselých historek, v nichž autorka vzpomíná na své rodiče a početné příbuzné.

Detail produktu

Typ: paperback
Číslo vydání: 1
Počet stran: 114
Hmotnost: 120 g
Hloubka: 9 mm
Šířka x Výška: 132 x 199 mm
ISBN: 978-80-7376-304-6

Recenze

Tuto knihu ještě nikdo nehodnotil.
Znáte tuto knihu? Podělte se o svůj názor.
Vaše hodnocení: